1. Se dizolvă drojdia de bere şi o linguriţă de zahăr în 2-3 linguri de apă călduţă. Se lasă la crescut 10 minute, apoi se toarnă în făina cernută şi se frământă cu margarina frecată cu restul de zahăr, restul de apă călduţă, zahărul vanilat şi coaja de lămâie. Se acoperă cu un şervet şi se lasă la dospit jumătate de oră.
2. Pentru umplutură, se amestecă gemul cu zeama de lămâie şi macul fiert în apă cu zahăr şi coajă de lămâie.
3. Aluatul crescut se întinde într-o foaie subţire de 5-6 mm, de formă dreptunghiulară. Se întinde umplutura, se rulează şi se taie bucăţi de 3-4 cm, care se aşază într-o tavă unsă cu puţin ulei. Se pune tava în cuptorul încins şi se coace la foc potrivit, până se rumenesc puţin, aproximativ 30 de minute.