Cornuri cu şuncă, măsline şi caşcaval

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 6 cornuri
  • 6 felii şuncă de Praga
  • 6 roşii
  • 200 g brânză dulce
  • 2-3 linguri smântână
  • 100 g măsline verzi
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 lingurita muştar
  • 1 legatura pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • chimen

Mod De Preparare

1. Brânza dulce se amestecă cu smântâna şi se condimentează după gust cu sare, piper şi chimen. Se freacă până se omogenizează şi se obţine o cremă consistentă. Roşiile se spală şi se taie felii.

2. Cornurile se taie în două şi se umplu cu crema de brânză, peste care se presară caşcaval ras şi măsline tăiate rondele. Se adaugă feliile de şuncă, unse cu puţin muştar şi pliate în două, roşiile şi câteva fire de pătrunjel verde.

Evaluează
Trucuri culinare

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte