1. Se taie coaja feliilor de pâine. Miezul rămas se aşază în forme de tartă mijlocii, aşa încât să se formeze coşuleţe ca în imagine. Se pot folosi şi cutii de conservă, spălate în prealabil. Se bagă în cuptorul încins şi se lasă cam 5 minute, până capătă o nuanţă aurie şi se întăresc.
2. Se prepară o salată din cartofii curăţaţi, ouă, caşcaval, toate tăiate cubuleţe, ceapă verde, mărar, ardei iuţi, tocate fin şi frunze de salată verde. Se adaugă smântâna, sare şi piper după gust şi 2-3 linguri de ulei de măsline. Ridichiile se taie rondele şi se adaugă în salată, păstrând câteva feliuţe pentru ornat.
3. Se umple fiecare coşuleţ din pâine cu salata preparată anterior, se decorează cu felii de roşii, cu codiţe de ceapă verde şi cu rondele de ridichii. Se dau la frigider şi se servesc reci.