1. Cotletele de porc se condimentează cu sare şi piper, se ung cu ulei, se aşază în tavă şi se pun la cuptor la foc potrivit. Se stropesc cu puţină apă şi se acoperă cu un capac.
2. Între timp, se spală cartofii şi se pun la fiert în coajă cu apă şi cu sare. După ce s-au fiert, se scot din apă şi se lasă să se răcească. Se curăţă de coajă şi cu o linguriţă se scoate miezul.
3. Într-un bol, se pune urda, brânza, mărarul, oul şi migdalele pisate, şi se obţine o cremă de brânză consistentă. Cartofii fierţi se umplu cu crema de brânză, se aşază într-o formă şi se lasă în cuptor 20 de minute.
4. Se scoate tava din cuptor, se întorc cotletele, se stropesc cu vin şi pe deasupra se pun rondelele de ananas. Se stropesc cu zeamă de lămâie, se ung cu miere şi se mai lasă în cuptor, la foc potrivit. Se aşază pe un platou, se ornează cu rozmarin şi se servesc cu un pahar de vin roşu.