1. Cotletele de porc se spală, se usucă, se condimentează cu sare, piper, cimbru măcinat şi se stropesc cu brandy-ul pentru înfrăgezire. Se pun într-un bol, se ung cu puţin ulei şi se lasă la rece o jumătate de oră.
2. Toate legumele se spală şi se curăţă. Ţelina se dă pe răzătoare, fasolea se rupe în bucăţi, roşiile se taie rondele, ardeii care sunt copţi se taie fâşii şi se pun într-o tigaie cu puţin ulei sau unt să se înmoaie. Peste legumele înăbuşite se pune sare şi piper şi se ţin acoperite până pregătiţi grătarul.
3. Cotletele de porc se pun pe grătarul bine încins şi se lasă câte 10 minute pe fiecare parte. După ce s-au fript se aşază pe platou lângă legumele gratinate şi, la sfârşit se presară usturoiul pisat cu sare grunjoasă. Usturoiul dă o aromă specială şi combină într-un mod plăcut gusturile. Cotletele se servesc şi cu salată de vară asortată.