Cotlete de miel pane

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 3 linguri pesmet
  • 30 g parmezan ras
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita condimente pentru miel
  • 8 cotlete de miel

Mod De Preparare

Când se apropie sărbătorile Pascale, mielul este favoritul. Îl poţi prepara în nenumărate feluri, iar cotletele de miel ies delicioase făcute pane!

1. Într-un vas se amesteca pesmetul, parmezanul si condimentele pentru miel si oaie. Separat, se bate oul.

2. Fiecare cotlet se trece prin ou si prin amestecul de pesmet si se prajeste 10-12 minute pe ambele parţi, pâna devin frumos aurii. Înainte de servire, se lasa pe şervete de hârtie, pentru a absorbi surplusul de ulei.

Evaluează
Trucuri culinare

Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!