1. Usturoiul şi ceapa se curăţă şi se toacă mărunt. Ţelina se curăţă de coajă, se spală şi se taie felii. Ceapa, usturoiul şi ţelina tocate se amestecă cu vinul, coniacul, rozmarinul şi dafinul. Se lasă carnea la marinat în acest amestec peste noapte.
2. Carnea marinată se căleşte în unt şi se lasă pe foc să fiarbă înăbuşit, timp de o oră. După ce a fiert, se scoate din cratiţă şi se strecoară sosul rămas printr-o sită. În sosul cald se adaugă smântână, sare şi piper şi se lasă pe foc 2-3 minute.
3. Piersicile din compot bine scurse se pun în sos şi se lasă câteva minute la foc potrivit. Se adaugă suc de piersici din compot după gust.
4. Carnea tăiată felii şi jumătăţile de piersici se aşază pe un platou şi se toarnă peste ele sosul cu smântână. Se servesc cu crochete de cartofi.