Cremă de brânză cu piersici

Cremă de brânză cu piersici

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 piersici din compot
  • 200 g brânză proaspătă de vaci, degresată şi bine scursă
  • 150 g smântână pentru frişcă, păstrată la frigider
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 1 plic zahăr vanilat
  • câteva frunze de mentă proaspătă

Mod De Preparare

1. Brânza proaspătă se pasează şi se amestecă bine cu zahărul pudră şi zahărul vanilat. Se adaugă apoi smântâna pentru frişcă şi se mixează până se topeşte tot zahărul şi se obţine o cremă uşor legată. Se acoperă vasul cu crema şi se lasă la frigider, cel puţin jumătate de oră.

2. Se împarte această cremă în cele două boluri, iar deasupra se pun piersicile din compot bine scurse, tăiate felii.

3. Se ornează cu frunzuliţe de mentă şi se poate servi.

Evaluează