1. Într-o oală de doi litri se pun zahărul şi ouăle şi se amestecă cu mixerul până se fac spumă şi, la sfârşit, se adaugă făina cernută şi sarea. Se amestecă uşor, până se încorporează.
2. Laptele se pune separat să se încălzească într-un ibric şi se toarnă peste compoziţia pregătită.
3. Batonul de vanilie se pune în compoziţie şi se lasă să fiarbă la foc mic, amestecând cu un tel să nu se prindă. După ce s-a îngroşat, se pune untul şi se amestecă bine până se încorporează în cremă.
4. Se pregătesc cupele sau bolurile, iar apoi se curăţă kiwi şi se taie felii. Se toarnă un strat de cremă, se aşază 2-3 felii de kiwi pe peretele bolului sau cupei şi se mai toarnă un alt strat de cremă. Se pun pişcoturile şi se ornează cu felii de kiwi şi cireşe confiate.