Cremă de zahăr ars cu portocale. Rețeta Ellei Crăciun

De Oana Savin,

Ingrediente

  • 400 grame zahăr
  • 8 ouă
  • coajă de lămâie
  • 1 litru lapte
  • apă de flori de portocal

Mod De Preparare

Ela Crăciun și-a surprins publicul de pe social media cu o nouă rețetă rapidă ce poate fi realizată rapid acasă. Este vorba de crema de zahăr ars cu portocală. Este un desert ce nu necesită multe ingrediente, dar care include și apă de flori de portocal, ce poate fi găsită în majoritatea supermarketurilor din România.

Rezultatul e delicios. O să cucerească toată familia!

Mod de preparare

Topim 200 de grame de zahăr. Atenție să nu lăsați să se lipească de tigaie!

Într-un bol adăugăm ouăle, 200 de grame de zahăr și coaja de lămâie. Apoi apă de flori de portocal și 1 litru de lapte. Adăugăm compoziția peste zahărul ars. Apoi băgăm la cuptor, pe o tavă în care am turnat două pahare cu apă.

Lăsăm la cuptor o oră și un sfert la 180 de grade. Faceți însă și testul scobitorii să vă asigurați că este bine.