Mod De Preparare
Creveți cu crustă de cocos – un preparat inedit, care te va surprinde de fiecare dată. Îi poți servi cu muștar sau salată.
Mod de preparare
- Într-un bol mediu amestecă ½ cană făină cu berea și praful de copt. Cealaltă ¼ cană de făină și cocosul pne-le în două boluri separate.
- Ține creveții de coadă și trece-i prin făină, apoi scufundă-i în amestecul de ou cu bere și lasă-i să se scurgă puțin. Trece creveții prin cocos și pune-i pe o tavă pe care ai pus hârtie de copt. Acoperă-i cu folie alimentară.
- Pune-i la frigider timp de 30 de minute.
- Încinge uleiul și pune creveții la prăjit, câte 2-3 minute pe fiecare parte sau până ce devin aurii. Folosing un clește de bucăcătărie scoate-i pe un propos de hârtie.
Recomandare: Se servesc calzi!
Citește și: Cum se gătesc creveții. Trucuri adunate din bucătăriile orientale
Vezi si cum gătesti creveții pentru a fi suculenți
Sursă foto: 123rf.com