Creveți în crustă de cocos

creveți cu cocos

De Oana Savin,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 ou
  • ½ cană făină
  • 2/3 cană bere
  • 1 ½ linguriță praf de copt
  • ¼ cană făină
  • 2 cană fulgi de cocos
  • 24 creveți
  • 3 căni ulei pentru prăjit

Mod De Preparare

Creveți cu crustă de cocos – un preparat inedit, care te va surprinde de fiecare dată. Îi poți servi cu muștar sau salată.

Mod de preparare

  1. Într-un bol mediu amestecă ½ cană făină cu berea și praful de copt. Cealaltă ¼ cană de făină și cocosul pne-le în două boluri separate.
  2. Ține creveții de coadă și trece-i prin făină, apoi scufundă-i în amestecul de ou cu bere și lasă-i să se scurgă puțin. Trece creveții prin cocos și pune-i pe o tavă pe care ai pus hârtie de copt. Acoperă-i cu folie alimentară.
  3. Pune-i la frigider timp de 30 de minute.
  4. Încinge uleiul și pune creveții la prăjit, câte 2-3 minute pe fiecare parte sau până ce devin aurii. Folosing un clește de bucăcătărie scoate-i pe un propos de hârtie.

Recomandare: Se servesc calzi!

Sursă foto: 123rf.com

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 Review(s)
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.

Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.