1. Se pun într-un bol făina, grişul, zahărul, bicarbonatul, praful de copt şi sarea. Se taie margarina fâşii subţiri, se adaugă şi se frământă aluatul. Dacă acesta este fărâmicios, se pune şi apă minerală.
2. Se presară planşeta cu făină, se întinde aluatul la o grosime de 1,5 cm. Se taie cu o formă rotundă, se aşază în tavă şi se bagă în cuptorul bine încins. Se lasă să se umfle şi să se rumenească, şi apoi se scot. Se taie pe mijloc şi, dacă au miez mult, se curăţă cu atenţie să nu se rupă.
3. Se pune frişca într-un bol şi se bate cu mixerul. Se lasă la rece câteva minute.
4. Separat, se curăţă şi se spală fructele de pădure, o parte se zdrobesc cu blenderul, iar cealaltă parte se păstrează pentru ornat. Piureul de fructe se amestecă cu frişca, se umplu fursecurile, se pudrează cu zahăr şi se ornează cu fructe întregi.