Cum faci frișcă fără smântână

De Bogdan Galca,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 albuș de ou
  • 2 lingurițe de cremă de brânză light
  • 1 linguriță îndulcitor
  • 1 linguriță esență de vanilie

Mod De Preparare

Cum se face frișcă fără smântână

  1. Se bate albușul de ou până devine ferm.
  2. Într-un castron separat se omogenizează crema de brânză până devine o pastă omgenă.
  3. Se adaugă îndulcitorul și esența de vanilie peste crema de brânză și se amestecă până la omogenizare.
  4. Crema de brânză se adaugă peste albuș și se amestecă prin mișcări de învăluire fără a pierde volumul.
  5. Frișca fără smântână se ține la rece și se poate folosi pentru a decora prăjituri sau brioșe.
Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.