Cupcakes cu ciocolată, aspectuoase, gustoase şi foarte uşor de făcut. Învaţă să le prepari după această reţetă simplă!
1. Pentru aluat, se rupe ciocolata bucăţi şi se pune la topit la bain-marie. Se amestecă şi, între timp, se freacă untul moale cu zahărul până ce se obţine o cremă care se albeşte.
2. Se adaugă ouăle unul câte unul, apoi ciocolata topită şi se amestecă foarte bine. Se pune în ploaie făina amestecată cu praful de copt, se toarnă laptele şi se amestecă. Apoi compoziția se pune în forme care se dau la cuptor 20 de minute. Se lasă să se răcească în totalitate.
3. Pentru glasare, se pune ciocolata ruptă bucăţi într-un vas de bain-marie şi se adaugă untul. Se amestecă pentru a obţine o cremă care apoi se pune într-un poş.
4. Se ornează brioşele, după care, pentru servire, se presară cu cacao.