1. Pentru prepararea foilor, se amestecă făina cu sifonul, uleiul, zahărul, cacaua şi amoniacul. Se frământă bine, până se obţine un aluat elastic, dar tare. Se împarte apoi în 4 părti egale, se întind 4 foi şi se coc pe dosul tăvii, câte 5-10 minute fiecare, la foc potrivit.
2. Crema se pregăteşte în felul următor: se freacă bine ouăle cu zahărul, până se topesc cristalele. Se adaugă laptele şi se pune totul pe baie de aburi, amestecând continuu, până se îngroaşă. Se adaugă capuccino şi ciocolata rasă pe răzătoare, se mai lasă un minut, amestecând încontinuu, apoi se lasă la răcit.
3. Margarina se freacă spumă, apoi se amestecă cu compoziţia pregătită anterior, până seobţine o cremă omogenă.
4. Se montează prăjitura, alternând o foaie cu un strat de cremă, apoi se lasă la rece, măcar 24 de ore. Se taie pătrate şi se decorează cu miez de nucă.