1. Vinetele se spală, se îndepărtează codiţele, apoi se taie rondele şi se sărează. Se pun într-un vas înclinat să se scurgă, timp de 30 de minute. Se clătesc bine şi se lasă să se zvânte. Roşiile se spală şi se taie rondele.
2. Ouăle se bat într-un castron şi se amestecă bine cu smântâna şi cu jumătate din parmezan.
3. Frunzele de rozmarin şi de cimbru se spală şi se taie mărunt. Rozmarinul tocat, jumătate din cimbru, sarea şi piperul se adaugă în compoziţia de ou. Jumătate din această compoziţie se toarnă într-un vas de sticlă termorezistent.
4. Feliile de vinete se aşază pe marginea vasului, de jur împrejur. În mijloc, se pun feliile de roşii şi se toarnă peste ele restul de compoziţie din ou şi smântână. Se presară parmezan.
5. Se încinge cuptorul şi se lasă la copt timp de 45 de minute. Înainte de a servi, se condimentează cu cimbru, sare şi piper după gust.