Desert cu brânză dulce

Desert cu brânză dulce

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

Pentru aluat
  • 40 g zahăr
  • 70 g unt
  • 140 g făină
  • 1 plic zahăr vaniliat
  • un ou
Pentru umplutură
  • 750 g brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 200 g zahăr
  • 70 ml ulei
  • 500 ml lapte
  • un plic şi jumătate de budincă de vanilie
  • coaja rasă de la o lămâie
Pentru glazură
  • ciocolată albă şi ciocolată cu cacao
  • fulgi de migdale

Mod De Preparare

  1. Pentru aluat, se amestecă toate ingredientele şi se frământă bine, până se formează o cocă nelipicioasă.
  2. Se înveleşte cu o folie şi se pune în frigider o oră.
  3. Se preîncălzeşte cuptorul. Se întinde o foaie de aluat şi se pune pe tava tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor aproximativ 7 minute.
  4. Între timp, se prepară crema de brânză. Se amestecă toate ingredientele pentru umplutură până rezultă o compoziţie fluidă.
  5. Se toarnă peste blat, după care se mai dă la cuptor pentru încă 60 de minute.
  6. Se glazurează cu ciocolată topită şi fulgi de migdale.
Evaluează
Alte rețete