► Făina se amestecă cu sarea. În mijloc se pune untul, apoi oul şi se frământă până când se obţine un aluat. Se întinde apoi într-o foaie de 4 mm, se înveleşte cu folie şi se lasă la rece cca 30 de minute.
► Se pune aluatul pe planşeta presărată cu făină şi se taie 8 cerculeţe, cu diametrul de 8-10 cm, care se pun pe o hârtie de copt şi se coc în cuptorul încins la 180°C, cca 10 minute. Se scot şi se lasă să se răcească.
► Se topeşte ciocolata alături de espresso, pe baie de aburi. Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul vanilat. Compoziţia de ciocolată se amestecă cu gălbenuşurile, cu frişca şi se bate cu telul până devine spumă.
► Se pune pe o farfurie câte un cerc de aluat, apoi spuma de ciocolată, alt cerc de aluat, din nou spumă de ciocolată. Se pun vertical jumătăţi de căpşuni, cu miezul spre exterior şi fulgi de ciocolată. Se dă la rece înainte de servire.