Drob de miel

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • maruntaie de miel
  • 4 oua
  • 10 cepe verzi
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde
  • marar
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

  1. In apa fierbintese baga maruntaiele de miel sa fiarba la foc mic pana sunt gata. Dupa ce s-au fiert, se toaca marunt cu un cutit sau satar.
  2. Se amesteca cu ceapa, verdeata tocate marunt, ceapa cu frunze cu tot, se adauga galbenusurile si albusul batut spuma, sare, piper dupa gust. Se amesteca bine totul.
  3. Se unge o tava cu unt, apoi se pune praporul care trebuie sa imbrace peretii laterali, se toarna compozitia si se acopera cu praporul de pe margini.
  4. Se baga la cuptor la copt.

Reteta trimisa de Mihaela Craciunescu.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor

Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.