1. Gelatina se lasă la înmuiat în apă rece, iar fructele tăiate cubuleţe se pun într-un castron, se presară cu o lingură de zahăr pudră şi se stropesc cu lichior. Pentru ornat se pun deoparte câteva felii de kiwi şi de portocale.
2. Iaurtul, zahărul şi gălbenuşurile se bat bine, până se topeşte zahărul. Se separă o parte din această cremă şi se amestecă uşor cu gelatina înmuiată, apoi se înglobează în restul de cremă, amestecând cu o lingură de lemn. Se adaugă jumătate din frişca bătută spumă şi se pune la frigider jumătate de oră.
3. Pe un platou pentru tort, se aşază mai întâi un inel de la o tavă de tort, apoi se pune un strat de pişcoturi, care se stropeşte cu o parte din sucul de fructe lăsat în castron, jumătate din fructe şi jumătate din crema de iaurt. Se pune apoi un alt strat de pişcoturi, care se stropeşte cu suc de fructe, se presară restul de fructe, iar deasupra se întinde crema rămasă. Tortul astfel montat se pune la frigider pentru 3-4 ore.
4. Se scoate inelul detaşabil şi se ornează cu pişcoturi, fructe tăiate felii, restul de frişcă şi cireşele confiate.