Ficăței lionezi

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • sare și piper
  • 3 linguri ulei
  • 500 ml vin alb
  • 3 cepe mari
  • 1 tavita ficatei pui

Mod De Preparare

Învaţă să prepari nişte ficăţei lionezi ca în Franţa, după o reţetă simplă şi rapidă.

1. Ficateii se curăţă şi se pune într-un vas de cuptor împreună cu uleiul, sarea şi piperul. Se dau la cuptor pentru 15 minute.
2. Între timp, ceapa se taie peştişori şi se pune peste ficăţei.
3. Se adaugă vinul şi se continuă prepararea încă 15 minute la cuptor.

Evaluează
Media Rating
1stargraygraygraygray 1 / 5 - 1 Review(s)
Trucuri culinare

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor