1. Se curăţă pieptul de pui de pieliţe, se taie cubuleţe, se condimentează cu sare şi piper şi se freacă cu usturoiul pisat şi o linguriţă de miere. Se lasă câteva minute la frigider să se macereze.
2. Separat, se alege orezul şi se pune să fiarbă în apa clocotită cu sarea şi uleiul de măsline. Se lasă să se lege şi apoi se acoperă cu un capac. Orezul se amestecă cu mazărea fiartă şi, dacă mai este nevoie, se condimentează cu sare şi piper alb.
3. Se ung beţele de frigărui cu unt de arahide şi se înfig bucăţile de pui. Se pun pe grătarul încins şi se lasă să se rumenească. Untul de arahide şi mierea le vor da un gust special şi crocant.
4. Frigăruile de pui se servesc cu untul de arahide şi cu garnitura de orez cu mazăre. Se ornează cu frunzuliţe de pătrunjel verde.