Friptură cu legume

Friptură cu legume

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui
  • 300 g ciuperci proaspete tăiate felii
  • o ceapă verde tocată fin
  • 2 ardei grași
  • 4 căței usturoi
  • 2 lingurite miere
  • 30 g sos de soia
  • 50 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • 100 g broccoli

Mod De Preparare

  1. Ardeii se curăță, se spală și se taie fâșii subțiri. Usturoiul se toacă mărunt și se pune într-un vas, împreună cu mierea şi sosul de soia.
  2. Într-o tavă pentru fripturi, se așază bucățile de carne. Se adaugă ceapa şi broccoli bucheţele. Se toarnă, în mod egal, peste fiecare bucată de piept, sosul din miere și usturoi. Se introduce tava în cuptorul încins în prealabil, la foc potrivit, timp de 30 de minute.
  3. Se scoate tava, se adaugă ciupercile și fâșiile de ardei, vinul, se sărează și se piperează și se introduce din nou la cuptor, la foc mic, pentru încă 20 de minute. Se servește cald sau rece.
Evaluează