Frișcă de cocos

Frișcă de cocos

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 lingura îndulcitor (miere/zahăr/sirop de arțar/)
  • 1 lingurita esență de vanilie
  • 500 g lapte de cocos din comerț

Mod De Preparare

Iubitori de cocos, avem ceva bun și extrem de ușor pentru voi. Învățați să faceți alături de noi o frișcă din lapte de cocos incredibilă!

În primul rând, este foarte important să lăsați la frigider cele două conserve de de lapte de cocos (pe care acum le puteți găsi la orice supermarket, din fericire) între 1 și 24 de ore… De ce trebuie lăsată atât? Timpul petrecut la frigider îi permite cremei groase de cocos să se separe de apa de cocos (de care nu aveți nevoie pentru această rețetă). Când sunteți gata să vă apucați de treabă, pregătiți ingredientele.

Simplu și important: când scoateți conserva din frigider, încercați să nu o zgâlțâiți, ca să nu amestecați crema cu apa de cocos. Puneți cu grijă într-un bol mediu, în prealabil răcit, cocosul cremos. Cu mixerul sau cu un tel, amestecați la viteză mare preț de 3-5 minute. Abia apoi încorporați îndulcitorul – ales de dumneavoastră din lista de opțiuni de mai sus – și esența de vanilie.

Este indicat să folosiți frișca de cocos la scurt timp după preparare. Dacă o păstrați la frigider, să fie pentru cel mult o săptămână, într-un vas acoperit. Se poate folosi ca atare sau ca topping pentru diferite dulciuri – brioșe, torturi, clătite, tarte.

Foto: cremă de cocos / shutterstock

Evaluează