Mod De Preparare
Fursecurile cu cacao și năut sunt perfecte pentru cei mici. Sunt bogate în proteine și fibre.
Ai nevoie de 10 ingrediente și 35 de minute pentru a te bucura de aceste minunății.
Aceste fursecuri sunt ideale pentru pachețelul celor mici, dar pot fi savurați și de adulți langă o ceașcă de cafea.
Cum se prepară fursecurile cu cacao și năut
- Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
- Într-un castron se amestecă făina de năut, pudra de cacao, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu, praful de sare și coaja de portocală.
- Se adaugă esența de vanilie, untul de arahide sau migdale și laptele. Se amestecă până la omogenizare.
- Cu ajutorul unei linguri se formează biluțe de aluat care se pun pe o foaie de copt. Foaia de copt se pune pe o tavă. Biluțele de aluat se aplatizează puțin.
- Fursecurile cu cacao și năut se ornează cu nuci sau bucăți de ciocolată.
- Fursecurile se lasă să se coacă timp de 15-20 de minute sau până marginile lor devin aurii și centrul ferm.
- Se lasă să se răcească pe un grătar.