Versiunea de post a fursecurilor cu ciocolată este cu mult mai bună și mai sănătoasă decât varianta de dulce. Persoanele vegane pot consuma fără grijă acest desert delicios.
1. Într-un bol se adaugă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și picăturile de ciocolată.
2. Într-un bol separat se amestecă apa, uleiul și ambele tipuri de zahăr. Se continuă amestecarea până ce obținem o pastă groasă.
3. Ingredientele umede și cele uscate se anmestecă bine.
4. Amestecul obținut se acoperă cu folie alimentară și se dă la frigider timp de 12 – 24 de ore.
5. După trecerea timpului facem biluțe din aluat și le dăm la congelator timp de 10 minute.
6. Biluțele de aluat se pun apoi pe o tavă de aragaz tapetată cu o foaie de copt.
7. Fursecurile se coc timp de 12 – 14 minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade Celsius.