Fursecuri cu ciocolată şi nucă

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 175 g margarină
  • 100 g zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 ou
  • 200 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 75 g nucă măcinată
  • 150 g ciocolată neagră de menaj

Mod De Preparare

1. Se freacă margarina Rama Maestro cu zahărul până ce se dizolvă zahărul. Se adaugă apoi oul şi zahărul vanilat, făină cernută cu praful de copt şi un praf de sare.

2. La sfârşit se adaugă ciocolata topită la bain-marie şi nuca măcinată, se amestecă uşor şi se toarnă fursecurile în tava tapetată, cu ajutorul unei linguriţe şi al unui cuţit.

3. Se coc fursecurile în cuptorul încins, la foc potrivit, 15-20 de minute şi se ornează după preferinţe.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.