Fursecuri cu fulgi

Fursecuri cu fulgi

De Erika Chivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 cana nuci tăiate
  • 4 linguri cacao
  • 1 pachet margarină
  • 15 linguri zahăr
  • 1 pachet fulgi de porumb
  • 5-6 bucati rahat (optional)

Mod De Preparare

Sunt sănătoase şi uşor de făcut în casă. În plus, le poţi păstra fie ca gustări, fie să-ţi serveşti invitaţii şi sunt foarte bune pentru cei cu intoleranţă la gluten. Cum se prepară fursecurile cu fulgi:

1. Zahărul cu trei linguri de apă se topeşte pe foc şi, după ce începe să-şi schimbe culoarea, se adaugă margarina amestecând continuu până ce se obţine o cremă groasă. Se adaugă cacaua, încă o lingură cu apă şi se trage de pe foc.

2. Se adaugă nucile mărunţite, rahatul tăiat bucăţele şi se amestecă apoi cu fulgii de porumb, uşor mărunţiţi.

3. Pe o tavă unsă cu puţină margarină se pun cu linguriţa bucăţele din amestec, se aplatizează şi se dă tava la rece pentru o oră.

Evaluează