Galben parfumat

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 compot de ananas
  • 2 pere mari
  • 2 mango
  • 2 banane
  • 50 ml coniac
Pentru ornat
  • frişcă (la tub)
  • ciocolată rasă
  • coajă de lămâie

Mod De Preparare

1. Perele, mango şi bananele se curăţă de coajă şi se taie felii. Se pun într-un castron mare, se adugă feliile de ananas tăiate şi puţin suc din compot. Se amestecă uşor bucăţile de fructe, se adaugă coniacul şi se ţine două ore la frigider.

2. Se pun fructele în cupe de îngheţată. în fiecare cupă se toarnă puţin suc lăsat de fructe.

3. Se pune deasupra frişcă şi ciocolată rasă şi se ornează totul cu fâşii de coajă de lămâie.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!