GARNITURA DE MIEL LA CUPTOR

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 5 cotlete de miel netaiate (bucata intreaga)
  • 500 g cus cus mediu
  • 1 litru apa clocotita
  • 1 morcov
  • 1 legatura menta verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei de masline
  • 10 catei usturoi
  • 200 ml vin alb
  • condimente

Mod De Preparare

Se pune cus-cus-ul intr-un castron si se opareste cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa se se umfle.

Ceapa este calita in ulei impreuna cu morcovul si ardeiul. Dupa care se pun legumele impreuna cu cus-cus-ul si se condimenteaza.

Se adauga cotletele si se impaneaza cu usturoi dupa care se pun la cuptor.

Cotletele de miel la cuptor se servesc impreuna cu un pahar de vin! Pofta buna

Reteta trimisa de Galea Silvia

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 2 Review(s)
Trucuri culinare

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!