Gazpacho de avocado

Gazpacho de avocado

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 3 avocado
  • 1 castravete
  • 1 cățel de usturoi
  • sucul de la o lămâie
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 roșie
  • 1 ardei gras verde
  • 1 pahar de apă rece
  • ulei de măsline
  • oțet
  • un praf de sare
  • un praf de piper

Mod De Preparare

Gazpacho-ul de avocado este ideal de făcut vara, când dorești un preparat răcoritor, fresh, delicios care se face repede.

Cum se face gazpacho de avocado

  1. Se taie fructele de avocado, se scoate pulpa și se pune într-un castron.
  2. Se curăță castravetele de coajă, se taie ceapa și ardeiul gras în bucății de dimensiuni medii. Se curăță usturoiul de coajă. Toate se adaugă în castronul cu avocado.
  3. Se adaugă zeama de la o lămâie peste toate legumele.
  4. Apa rece se adaugă și cea în castron și se pasează legumele.
  5. Se condimentează cu ulei de măsline, oțet, sare și piper. Gazpacho-ul se dă la frigider și se ține acolo până la servire.
  6. Gazpacho-ul de avocado se servește rece cu bucăți mici de castravete, ceapă, ardei gras și roșie.
Evaluează
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 vot