Gazpacho reinventat

Retetă Gazpacho reinventat

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri patrunjel
  • 1 ardei gras
Pentru topping
  • sare
  • 500 ml bulion
  • 1/2 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cartof
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi mari
Pentru supa
  • piper alb
  • 200 g boabe de porumb dulce

Mod De Preparare

Spaniolii sunt cei care se delecteaza cu supa gazpacho si intr-adevar este un deliciu. Iata o reteta pentru un… gazpacho reinventat!

1. Se curăţă toate ingredientele, se spală, se taie bucăţi şi se pun la fiert în apă cu sare.

2. După ce au fiert, se strecoară, se dă ceapa la o parte şi se pasează zarzavaturile cu blenderul vertical.

3. Se subţiază crema obţinută cu bulion şi cu supă de zarzavat şi se condimentează cu sare şi piper.

4. Se prepară şi toppingul: se taie ardeiul gras în cubuleţe mici, după care se căleşte împreună cu porumbul, până se înmoaie.

5. Se amestecă, apoi cu restul ingredientelor şi se pune în bolul cu supa-cremă.

6. Se serveşte rece, eventual şi alături de crutoane.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă