1. Pentru umplutură se pregăteşte mai întâi crema. Se dizolvă praful de budincă în jumătate din laptele rece, apoi se amestecă cu zahărul şi restul de lapte fierbinte. Se pune la foc mic până se îngroaşă, amestecând continuu şi se lasă deoparte să se răcească.
2. Între timp se pregătesc gofrele. Gălbenuşurile se bat cu zahărul, apoi se adaugă făina cernută, laptele, uleiul şi romul. Se amestecă până se obţine un aluat omogen, iar la sfârşit se înglobează albuşurile bătute spumă.
3. În formele bine încălzite şi unse cu puţin unt, se toarnă câte 4 linguri din aluat şi se lasă la copt aproximativ 3 minute, până se rumenesc uşor. Se scot apoi din formă şi se pun pe un grătar să se răcească.
4. În budinca răcită se adaugă fisticul tocat mărunt şi frişca bătută cu zahărul vanilat. Gofrele se umplu cu această cremă şi cu fructele de pădure, iar deasupra se presară zahăr pudră şi fistic tocat.