1. Se taie muşchiuleţul felii, se condimentează cu sare şi piper şi se pune la prăjit într-o tigaie cu uleiul de măsline şi puţin unt. Se prăjesc bine sau, dacă doriţi, puteţi să băgaţi muşchiuleţul la cuptor cu ulei, sare, piper şi rozmarin.
2. Se spală foile de salată, se taie roşiile şi ardeii rondele. După ce s-a pregătit muşchiuleţul, se prăjeşte pâinea sau se coace la cuptor. Veţi vedea că după ce veţi prăji carnea se va lăsa un sos. Acest sos se presară pe pâine şi peste pâine se aşază o foaie de salată, o felie de muşchi, o fâşie de ardei roşu şi 1-2 felii de roşie. Peste roşii se presară mozzarella sau caşcaval ras şi se bagă la cuptor încă 5 minute.
3. Se servesc la aperitiv, calde sau reci, ornate cu cimbru şi rozmarin.