1. Într-o cratiţă se pun laptele, untul, zahărul, vanilia, oul şi cacaua şi se lasă să fiarbă în 2-3 clocote. După ce a fiert, se lasă să se răcească la temperatura camerei.
2. Între timp, în alt bol, se rup biscuiţii bucăţele şi se amestecă cu nuca măcinată, cu nuca de cocos, un praf de sare, coaja de lămâie şi de portocală şi compoziţia de ciocolată. Se amestecă şi se formează o cocă uşor de modelat.
3. Cu ajutorul unei forme speciale de iepuraş, se pune compoziţia, se modelează după formă şi se pudrează cu nucă de cocos pe toată suprafaţa. Se lasă la rece câteva minute să se întărească.
4. Separat, într-un ibric se pune ciocolata, puţin ulei sau unt şi se topeşte la baie de aburi, apoi se toarnă după mulaj, ochişorii, boticul şi iepuraşul e gata.