Immaculata

Immaculata

De Ileana Voicu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 100 ml iaurt dietetic
  • 200 g curmale
  • 5 tabletezaharină/5 linguriţe fructoză
  • 1 lingura zeamă de lămâie
  • 1 foaie gelatină
  • 50 ml lapte degresat
  • 150 ml suc de ananas fără zahăr
  • 200 g bucăţi de ananas
  • 400 g brânză dulce de vaci
  • 1 lingurita miere
  • esenţă de vanilie

Mod De Preparare

1. Se prepară gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se adaugă apoi peste brânza de vaci amestecată cu zeama de lămâie, câteva picături de esenţă de vanilie, laptele, sucul de ananas şi zaharina, dizolvată în jumătate de linguriţă de apă. Se încorporează crema şi se amestecă cu ananasul tăiat cubuleţe.

2. În formele de şarlotă, se pune mai întâi un strat de cremă de brânză, la mijloc un strat din curmale, apoi iar crema de brânză. Se lasă la rece aproximativ 2 ore.

3. Se serveşte ornată cu iaurt dietetic, amestecat cu o linguriţă de miere şi curmale.

Evaluează
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 vot