Înghețată rapidă cu căpșuni

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g capsuni
  • 400 g iaurt simplu, bine închegat
  • 4 linguri linguri miere
  • câteva frunzulie de menta pentru servit

Mod De Preparare

Dacă îţi place îngheţata, învaţă să prepari singură o variantă mai sănătoasă. Încearcă această reţeta simplă de îngheţată cu căpşuni!

1. Capsunile se spala, se taie în bucaţi, si se mixeaza pâna ajung piure. Se adauga apoi iaurtul si mierea si se mixeaza iar pâna la omogenizarea completa.

2. Se toarna amestecul în cutii de plastic care se dau la congelator. Din jumatate în jumatate de ora se scoate îngheţata de la congelator si se amesteca cu o furculiţa, pentru a elimina cât mai multe aschii de gheaţa. Când îngheţata e perfect racita, se serveste decorata cu frunzuliţe de menta.

Evaluează
Trucuri culinare

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi

Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa