Înghețată de căpșuni – rețeta cu 3 ingrediente

Înghețată de căpșuni - rețeta cu 3 ingrediente

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 400 g căpșuni
  • 140 g iaurt grecesc
  • 50 g miere

Mod De Preparare

Înghețata de căpșuni se poate face și fără aparat de făcut înghețată. Avem nevoie de doar 3 ingrediente!

Cum se prepară înghețata de căpșuni din 3 ingrediente

  1. Căpșunile se spală și se taie în bucăți mici.
  2. Căpșunile se întind pe o farfurie. Dacă nu avem o farfurie foarte mare putem așeza căpșunile în straturi, dar vom separa fiecare strat prin folie alimentară. La final vom acoperi farfuria cu folie și o vom da la congelator până vor îngheța.
  3. Fructele se vor pasa într-un blender puternic (unul care poate zdrobi gheața). Se pasează până se obține o cremă consistentă.
  4. Înghețata de căpșuni se amestecă cu iaurtul și mierea și se dă la congelator.
  5. Se poate servi cu diverse toppinguri și sosuri.
Evaluează