Înghețată de pepene roșu

Înghețată de pepene roșu

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g pulpă de pepene
  • 300 g zahăr pudră (sau 28 g stevia)
  • 350 ml de smântână lichidă

Mod De Preparare

Înghețata de pepene roșu e atât de ușor de făcut. Ai nevoie de doar 3 ingrediente. Nu e necesară folosirea unei mașini de făcut înghețată. Atât de simplu, delicios și sănătos.

Cum se face înghețata de pepene roșu

  1. Într-un bol care a fost ținut la frigider se toarnă smântâna lichidă și ea foarte rece.
  2. Peste smântână se adaugă zahărul pudră. Se mixează până se spumează.
  3. Separat se pasează pepenele roșu și se trece printr-o strecurătoare. Se păstrează sucul de pepene.
  4. Sucul de pepene se adaugă peste frișcă. Se amestecă.
  5. Compoziția se toarnă în forme de silicon pentru congelator sau într-o caserolă. Se dă la congelator minim 4 ore.
  6. Înghețata de pepene roșu se servește cu nuci tocate, sirop de cireșe sau sirop de ciocolată.
Evaluează
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 vot