Jumări cu bere

Retetă Jumări cu bere

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • sare
  • 200 ml bere neagră
  • 1 kg slănină cu carne

Mod De Preparare

Jumări cu bere delicioase perfecte ca aperitiv la o masă tradiţională. Iată o reţetă simplă, delicioasă și extrme de rapidă!70 min

1.   Slănina se taie cuburi şi, împreună cu berea, se pune într-un vas să se topească.

2.   După ce s-a topit, jumările se scot pe şervete de hârtie, iar untura rezultată se aruncă.

3.   Se presară jumările cu sare numai după ce s-au răcit.

jumari-cu-bere

Evaluează
Trucuri culinare

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor