1. Pentru blat, se separă albuşurile de gălbenuşuri. Se bat albuşurile spumă, împreună cu zahărul. Se adaugă gălbenuşurile, apoi făina şi cacaua cernute.
2. Se tapetează o formă de tort cu margarină şi făină. Se toarnă în formă compoziţia pentru blat şi se introduce în cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 20 de minute. Se poate proba cu scobitoarea, dacă s-a făcut. Când s-a răcit blatul, se taie în 3 foi.
3. Între timp, se prepară crema. Se fierbe laptele cu zahărul şi grişul. Separat, se amestecă margarina cu coaja rasă de la lămâie, cu esenţele, apoi se adaugă treptat laptele cu griş. La final, se adaugă şi zeama de la lămâie şi se omogenizează totul.
4. Se montează prăjitura. Se aşază o foaie de blat, un strat de cremă, cealaltă foaie, din nou cremă şi ultima foaie. Se dă la rece, pentru cel puţin 90 de minute. Se poate orna cu marţipan şi figurine din ciocolată sau se poate servi ca atare.