Limbă pane

Limbă pane

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 bucata limbă fiartă
  • 1 ou
  • 20 g făină
  • 1 lingura pesmet fin
  • 50 g caşcaval ras
  • ulei şi unt pentru prăjit
Pentru sos
  • maioneză dintr-un ou
  • 4 castraveţi acri
  • 1 lingura tarhon

Mod De Preparare

Limba se poate prepara în mai multe feluri, inclusiv ca şniţel, adică limbă pane. Ce propunem noi:

1. Limba fiarta si curaţata se taie felii care se trec prin faina, ou batut si amestec de pesmet cu cascaval.

2. În tigaie, se pun uleiul si untul, se lasa sa se topeasca si se prajesc feliile de limba.

3. Castraveţii se taie marunt, se lasa la scurs si apoi se amesteca cu sosul maioneza si tarhonul fin tocat.

4. Se aduc sniţelele la masa cu sosul alaturi.

Evaluează