Mod De Preparare
Iubitori de cocos, v-am găsit desertul PERFECT!
Crocant și auriu la exterior, gumat și moale la interior. Ai nevoie de doar 3 ingrediente și 10 minute și acest desert delicios este gata de băgat la cuptor!
- Preîncălzește cuptorul la 160 grade Celsius și pune o hârtie pergament/de copt într-o tavă care nu lipește.
- Bate albușurile cu zahărul bine de tot, până obții o spumă tare (ca pentru bezele). Adaugă treptat nuca de cocos și încorporeaz-o, amestecând încet cu o spatulă.
- Formează macaroons-urile. Dacă nu ai poș, îl poți înlocui cu o pungă căreia îi faci o gaură într-un colț. Dacă nu vrei să procedezi așa, poți să pui, pur și simplu, „porțiile” cu o linguriță, în tavă (la mică distanță una de alta, deoarece se vor mări un pic)
- Dă-le la cuptor timp de 15-20 de minute. Stai mereu cu ochii pe ele, deoarece se pot face și mai repede de atât (contează foarte mult ce fel de cuptor ai)
- Când se rumenesc la suprafață, scoate-le și lasă-le să se răcească cel puțin 10 minute înainte de servit.
Foto: 123rf.com