1. Carnea tocată de viţel se amestecă cu miezul de pâine înmuiat în lapte, cu un ou, sare, piper, ceapa tăiată mărunt şi cu verdeaţa. Compoziţia se frământă şi se lasă 10 minute la rece.
2. Între timp, se pune ulei într-o tigaie, se lasă să se încingă şi se adaugă chifteluţele de carne. După ce s-au rumenit, se scot cu spumiera pe un platou tapetat cu hârtie absorbantă.
3. Se curăţă morcovii, broccoli se desface în bucheţele, cartofii se taie cubuleţe. Se spală bine şi se opăresc în apă cu sare. După ce s-au fiert, se scot din apă şi se călesc împreună cu mazărea prefiartă.
4. Spre sfârşit, se adaugă chifteluţele, se presară sare şi piper şi se lasă să scadă, la foc mediu. Se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.