1. Se pune făina într-un bol, se face o adâncitură şi se pune oul, sarea şi smântâna. Margarina se topeşte şi se lasă un pic la răcit.
2. Separat într-un pahar se pune drojdia şi se amestecă cu laptele, iar pasta obţinută se pune peste făină şi se frământă adăugându-se margarină puţin câte puţin. După ce aţi frământat-o, se pune la dospit.
3. Cât creşte aluatul, se pregăteşte crema de ciuperci. Se curăţă şi se spală ciupercile, apoi se toacă şi se călesc împreună cu ceapa şi verdeaţa tocate măunt, se potrivesc cu sare şi piper şi se îngroaşă cu caşcaval ras şi pesmet.
4. După ce a crescut aluatul, se întinde pe planşetă şi se umple cu crema de ciuperci, apoi se rulează şi se taie rulouri. Se ung cu ou bătut şi se bagă la cuptorul încins.