Minestrone

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 1 borcan păstăi
  • 1 kg fasole
  • 4 roşii
  • 1 ceapă
  • 1 legatura pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

1. Se pune la înmuiat fasolea cu o seară înainte.
2. Se pune fasolea la fiert.
3. Între timp, se curăţă legumele, se spală şi se toacă mărunt
4. După ce a fiert, se aruncă apa respectivă.
5. Se pun toate legumele într-o altă apă şi se dau la fiert.
6. Se condimentează cu sare şi piper.
7. La sfârşit se pune şi pătrunjelul tocat.
8. Se serveşte caldă.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru siguranța ta, înfige un dop de plută de la vin în vârful cuțitelor când le bagi în sertar.

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!