1. Se dizolvă drojdia în puţin lapte călduţ, se amestecă cu puţină făină şi se lasă să crească 15 minute. Se pune făina într-un vas, se adaugă gălbenuşurile frecate cu sare şi drojdia, după ce a crescut.
2. Se amestecă ingredientele, se încorporează untul uşor topit şi se frământă câteva minute, până se formează un aluat, apoi se acoperă şi se lasă 30 de minute la crescut.
3. Între timp, se pregăteşte compoziţia pentru umplutură. Se pune carnea tocată de pui într-un vas şi se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, cu pătrunjelul verde şi cu caşcavalul ras pe răzătoarea mică. Gogoşarii se taie fâşii.
4. Se porţionează aluatul în mai multe bucăţi, care se întind cu sucitorul. Deasupra se pune câte o lingură din compoziţia preparată, iar în centru o fâşie de gogoşar. Se rulează aluatul sub formă de mingiuţă, apoi se tapetează cu făină şi se unge cu ou bătut. Se bagă în cuptorul încins în prealabil, la foc potrivit. Se servesc calde sau reci, cu piure de cartofi. Se pot orna pe farfurie cu rondele de ceapă verde şi feliuţe de gogoşar.