1. Într-un bol, se pun ouăle şi se bat spumă. Se adaugă uleiul, sarea, apa minerală, făina şi, la sfârşit, laptele. Se amestecă uşor până se obţine o compoziţie de consistenţa smântânei.
2. Se fac clătitele şi se lasă câteva minute să se răcească. Între timp, se pune pieptul de pui să fiarbă, se ia spuma, se scoate şi se pasează cu blenderul.
3. Pasta de pui se amestecă cu maioneză, sare, piper şi, dacă mai este nevoie, se adaugă şi o linguriţă de muştar şi se bagă la frigider. Crema de brânză se prepară din urdă, smântână, ceapă tocată, mărar, sare şi un praf de boia dulce.
4. Se întinde crema de pui, se rulează clătita şi se aşază în tavă. Tot aşa se întâmplă şi cu pasta de brânză, se întinde pe foaia de clătită, se aşază feliile de şuncă şi se rulează. Se lasă la rece, se taie şi se servesc la aperitiv, ornate cu pătrunjel verde.