Minipizza cu măsline şi sardele

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 chifle mici
  • 150 g mozzarella
  • 1 roşie mare
  • 8 măsline negre
  • 1 conservă de sardele în ulei (de 200-250 g)
  • verdeaţă

Mod De Preparare

1. Chiflele se taie în jumătăţi. Mozzarella şi roşia se taie felii iar sardelele se lasă la scurs.

2. Pe fiecare bucată de chiflă se pune câte o felie de roşie, verdeaţă, o felie de mozzarella, o măslină şi câte o sardină.

3. Se pun apoi pe grătarul încins şi se lasă 5 minute, până când se înmoaie puţin brânza.

Evaluează
Trucuri culinare

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.